Evenemang

Högskolan för scen och musik ger årligen mer än 200 offentliga konserter och föreställningar med studenter, lärare och gästlärare.
Eftersom våra utbildningar sträcker sig från opera och teater till världsmusik och jazz är utbudet varierat och ofta gränsöverskridande. Konserter ges också på museer och på annat håll i och omkring Göteborg. De flesta evenemangen samlas i ett tryckt program för hösten respektive våren, där de presenteras med medverkande och program.

Säsongsprogrammet kan hämtas i Artistens foajé fr o m mitten av augusti/januari, eller beställas av: producent@hsm.gu.se. En PDF-version av säsongsprogrammet kan du ladda ner i högerspalten.

Du kan prenumerera på vårt evenemangsbrev genom att fylla i dina uppgifter i högerspalten så får du en aktuell sammanställning av alla våra konserter och föreställningar en gång per månad.

Du kan läsa programmet i högskolans och universitetets kalendarium över aktuella aktiviteter.

Lunchevenemang: kl 12.15
After-work evenemang: kl 17.00
Kvällsevenemag: kl 19.00
Evenemang på lördagar/ söndagar: kl 15.00
OBS! Andra starttider förekommer
Inget insläpp efter evenemangets början!

Entré

Pris: 40 kr
Förhöjda biljettpriser: 100 kr (ordinarie), 60 kr (pensionär/studerande)
Biljettpriser sceniska produktioner: 150 kr (ordinarie), 100 kr (pensionär/studerande)
OBS! Fri entré för barn under 12 år
Biljettbokning

Café Artisten

Kaféet är öppet vardagar fram tills evenemangen börjar. Information om servering i pausen finns under respektive programpunkt i vårt kalendarium.
Café Artistens hemsida hittar du här.

Här ligger Artisten

Artisten ligger utmed Fågelsången, gångstråket mellan Götaplatsen och Näckrosdammen, där Humanisten och Universitetsbiblioteket finns.
Huvudentré från Näckrosdammen. Parkeringsplatser finns på Johannebergsgatan och Olof Wijksgatan.
Närmaste spårvagnshållplats: Berzeliigatan (linjerna 4 och 5), gå uppför Olof Wijksgatan.
Närmaste busshållplats: Götaplatsen, gå över Götaplatsen till vänster förbi Konstmuseet.
Se området på en karta >>

Tobias Egle

Kommunikatör,